Svetsning i Vellinge

Svetsning

Vi tillhandahåller all typ av svetsning

SB Lasertech AB har sitt huvudkontor i Vellinge och erbjuder kunder alla typer av svetsning. I vår stora maskinpark är våra erfarna svetsare kapabla till att utföra utmärkt svetsningsarbete av alla slag. Vi specialiserar oss på olika tjänster och produkter eftersom vi vill att alla våra kunder ska få ett så bra slutresultat som möjligt och vara nöjda. Vi utför bland annat TIG- och MIG svetsning.

Med ny teknik inom Fronius CMT svetsning så kan vi hålla nere värmen i detaljerna och på så sätt kontrollera planhetskraven på detaljerna.

Vad är TIG svetsning?

Vi erbjuder TIG svetsning i Skåne, men vad är det egentligen? TIG svetsning utvecklades på 1940-talet för svetsning av aluminium och magnesiumlegeringar. TIG svetsning kan användas på alla svetsbara material. Värmekällan vid en TIG svetsning är en elektrisk ljusbåge som alstras mellan arbetsstycket och volframelektroden, vilket gör det enklare att arbeta med olika material och tjocklekar.

Vad är MIG svetsning?

MIG svetsning är en av de svetsningsmetoder vi använder. MIG svetsning introducerades under 1990-talet och metoden är mycket lik MIG svetsning. Den största skillnaden är tillsatsmaterialet smältpunkt som är lägre än grundmaterialets. Värmetillförseln vid MIG svetsning är betydligt lägre än vid TIG, vilket gör att MIG svetsning är lämplig vid förzinkade plåtar, som till exempel inom fordonsindustrin. MIG svetsning kallas även CO2 svetsning och kan användas för bland annat stål, rostfritt stål och aluminium.

Vi erbjuder professionell och snabb svetsning

Vi svetsar till både stora och små kunder och inga projekt är för stora för oss. Vi tillverkar olika storlekar på serier och tillverkar varor i rostfritt stål och aluminium. Efter ett svetsningsarbeten slipas alla produkter och efterbehandlas. Vi kan garantera er en kort leveranstid, hög flexibilitet, bra finish och optimal kvalitet och enlighet vid alla typer av svetsning.

Kontakta oss för mer information om vår svetsning

​​Har ni frågor, funderingar eller vill ha en offert angående vår svetsning är ni mer än välkomna att kontakta oss.

Offertförfrågan

Om SB Lasertech