Mekanisk Verkstad i Vellinge

Mekanisk Verkstad

Mekanisk verkstad – för både privata- och företagskunder

SB Lasertech AB är en mekanisk verkstad, som är ett väletablerat företag och som tillhandahåller allt inom laserskärning, kantpressning, svetsning och stång/balk. Vi utför även kapning, gängning, borrning, försänkning och avgradning. Våra kunder är både privata och företagskunder, som är i behov av oss och vår mekaniska verkstad. Företaget är beläget i Vellinge, men våra kunder befinner sig runt om i hela Sverige.

All utrustning för ett professionellt utförande i vår mekaniska verkstad

Vi har den utrustning som krävs för kostnadseffektiva lösningar samt effektiva leveranser. I vår mekaniska verkstad erbjuder vi ett stort utbud av lösningar och eftersom det endast är fantasin som sätter gränserna för vad som går att göra, föreslår vi helt enkelt att du hör av dig till oss med önskemål. Tillsammans kommer vi att kunna hitta en lösning, som gör att du får precis den typ av produkt du är ute efter. Allt vi levererar från vår mekaniska verkstad är utfört med vår välkända millimeterprecision.

Kontakta oss för hjälp i vår mekaniska verkstad

Behöver du hjälp med svarvning, kantpressning, svetsning eller laserskärning är du välkommen att kontakta oss i vår mekaniska verkstad. Vi har en stor krets av nöjda kunder, nya som återkommande, så välkommen att testa vår skicklighet, du också!

Offertförfrågan

Om SB Lasertech