Plåtbearbetning i Vellinge

Plåtbearbetning

Effektiv plåtbearbetning med kvalitet och flexibilitet

Vi är ett flexibelt företag som erbjuder våra kunder kvalitativ plåtbearbetning. Vi levererar runt om i hela Sverige och vår personal arbetar snabbt samt noggrant. Beroende på vad ni som kund är i behov av, ser vi till att nå alla förväntningar samt önskemål.

Vid arbete av plåtbearbetning skärs, bockas, ytbehandlas och monteras plåten med hjälp av olika maskiner och verktyg. Metoder samt processer inom plåtbearbetning, varierar beroende på plåtens tjocklek. Våra maskiner klarar material från 0,1 mm till 25 mm tjocklek.

Professionell plåtbearbetning

SB Lasertech AB besitter stor kompetens och med modern maskinpark samt verktyg från väletablerade företag, kan ni lita på att vi levererar en kostnadseffektiv och professionell plåtbearbetning. Vi tar hand om hela processen inom plåtbearbetning från start i idéstadiet till färdigmonterad slutprodukt. Vi strävar efter unik service, kundnöjdhet och levererar med vår välkända millimeterprecision.

Har ni frågor kring plåtbearbetning?

I vår mekaniska verkstad erbjuder vi ett stort utbud av lösningar för plåtbearbetning och eftersom det endast är fantasin som sätter gränserna för vad som går att göra, föreslår vi helt enkelt att ni hör av er till oss med önskemål eller frågor kring plåtbearbetning. Tillsammans kommer vi att kunna hitta en lösning, som gör att ni får precis den typ av produkt ni är ute efter. Vi har utfört många uppdrag till både nya samt återkommande kunder och vi strävar alltid efter att nå allas förväntningar. Kontakta oss om ni har frågor kring plåtbearbetning eller begär en kostnadsfri offert redan idag!

Offertförfrågan

Om SB Lasertech