Kantpressning i Vellinge

Kantpressning

Vi kan erbjuda kantpressning

Kantpressning är en av de flera olika tjänster vi på SB Lasertech AB, kan erbjuda. Vi har 4 st maskiner, som utför kantpressning. Som varierar mellan 40 – 230 ton i presskraft. Beroende på ämnesdesign, komplexitet och önskad produktion, utbildas vår personal i att välja rätt för era ändamål. Vid olika arbeten av kantpressning, krävs olika färdigheter, vilket både vår personal och våra maskiner ska klara av.

Kantbockning – ett annat ord för kantpressning

Kantpressning kan även kallas för kantbockning och är den mest flexibla, exakta och ekonomiska metoden för bockning av plåt. Kantpressning är ett lönsamt val av plåtbearbetning, även om du bara vill ta fram ett fåtal detaljer

Våra maskiner är bland de bästa inom kantpressning och sitt område. Vidare har variationer i materialtjocklek beaktats – inte bara över tid, men även för det enskilda ämnet. De mer traditionella kantpressarna har också stor fördel. Vi har bl.a. maskiner som kännetecknas av hög precision och har en mycket hög effekt.

Vi hjälper er mer än gärna med kantpressning. Har ni några frågor, funderingar eller helt enkelt önskar en offert på kantpressning, så är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail.

Offertförfrågan

Om SB Lasertech