Laserskärning i Vellinge

Laserskärning

Laserskärning av SB Lasertech AB – vi levererar kvalité

Hos SB Lasertech AB använder vi den senaste tekniken och avancerade maskiner för laserskärning. Det är viktigt för oss att alla våra maskiner, som utför bland annat laserskärning, levererar ett bra jobb och att resultaten blir av högsta kvalitet samt till konkurrenskraftiga priser. Laserskärning är en högteknologisk och snabb bearbetningsform, som framställs med en fokuserad ljusstråle och som bearbetar det önskade materialet. Laserskärning är mycket flexibelt och vi kan svetsa i många olika material, men vi hjälper även till med mycket annat och efter era önskemål.

Vi skär med Nitrogen i upp till 8mm svartplåt vilket gör att det inte finns behov utav blästring innan lackering. Då det inte förekommer något glödskal på detaljerna.

1. Svartplåt
2. Rostfritt stål
3. Mässing
4. Koppar
5. Titan
6. Galv
7. Aluzink
8. Aluminium

Laserskärning, snabbt och effektivt

Det fina med laserskärning är att dessa maskiner kräver inga verktyg och att man kan göra omöjliga figurer, möjligt. Fördelen med detta är att våra maskiner kan utföra laserskärning hela natten, vilket ger ett mycket mer effektivare flöde i produktionen. Vi kan därför erbjuda våra kunder en kortare samt snabbare leveransperiod. Vi ser alltid över alla produkter innan leverans för att Ni som kunder ska få ett resultat som uppnår era förväntningar. Med laserskärning kan vi skära genom olika material och anpassa oss efter era önskemål.

Dimensioner vid laserskärning

Vi utför laserskärning i olika material och storlekar. Vi arbetar med material från 0,1 mm upp till 25 mm och med arbetsområde 1500 mm x 3000 mm. En av de snabbaste maskinerna för laserskärning på marknaden med vändning på 6g.

Rådgivning i förhållande till pris och kvalitet

För att ni som kund ska vara nöjda med er laserskärning, hjälper vi mer än gärna till med rådgivning i förhållande till pris och kvalitet.

Stor erfarenhet av komplicerade uppgifter inom laserskärning

Vi är ett familjeföretag, som genom åren har byggt upp en lång erfarenhet inom laserskärning. Vi har står kunskap i alla typer av plåtbearbetning och vi kan erbjuda er helhetslösningar.

Har ni frågar kring laserskärning?

Vi på SB Lasertech AB har stor kunskap och lång erfarenhet inom laserskärning. Vi har utfört många uppdrag till både nya samt återkommande kunder och vi strävar efter att nå alla era förväntningar. Har ni några frågor eller funderingar kring laserskärning eller vill Ni ha en kostnadsfri offert? Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi er!

Offertförfrågan

Om SB Lasertech