Om SB Lasertech

Om oss

Effektiv plåtbearbetning med kvalitet och flexibilitet

I april 2019 till sattes även en ny VD Kristoffer Meijer. Kristoffer har 13 års erfarenhet i branschen och har sedan 2006 arbetat med plåtbearbetning. Han har varit verksam på olika ställen i Sverige där han både har hjälpt till att öppna och starta egna avdelningar inom plåtbearbetning samt arbetat i ledande positioner på bland annat villeroy & boch gustavsberg AB i Vårgårda.

Vilka är vi?

Den 1 april 2019 förvärvade SB Lastertech AB familjeföretaget Haker & Co AB. SB Lasertech AB är beläget i Vellinge med en lång branscherfarenhet. Att företaget ligger i Vellinge har många fördelar. En av de viktigaste, eftersom vi har kunder i upp till halva Sverige, är närheten till de goda transport- möjligheterna. Motorvägen, som tar oss till Trelleborg i söder, Danmark i väster och övriga Sverige, ligger i princip utanför husknuten. Det gör att vi kan garantera snabba leveranser på ett kostnadseffektivt sätt samtidigt som vi försöker att minimera vår miljöpåverkan i så stor utsträckning som möjligt.

Våra framtidsvisioner

Framtidsvisionen för SB Lasertech AB är inte att bli störst, utan fokus ska ligga på att värna om våra kunder – korta leveranstider med rätt kvalitét. Kristoffer vill öppna upp för samarbete för nya projekt med tekniska lösningar som passar den enskilda kundens behov. Han kommer också att sätta i gång ett projekt för ett Lean arbete där grundpelarna kommer att vara 5S och smed.

Fram till dagens datum har mycket skett sedan övertagandet 2019.

Helt ny maskinpark med ny lasermaskin, nya kantpressar och nya investeringar när det gäller svetsteknologier.

Vi har även utökat med nästa dubbla ytan på lokaler för att kunna tillfredsställa våra gamla och nya kunders behov.

Offertförfrågan

Få en inblick i arbetet