Om SB Lasertech AB

Vilka är vi?

Den 1 april 2019 förvärvade SB Lastertech AB familjeföretaget Haker & Co AB. SB Lasertech AB är beläget i Vellinge med en lång branscherfarenhet. Att företaget ligger i Vellinge har många fördelar. En av de viktigaste, eftersom vi har kunder i upp till halva Sverige, är närheten till de goda transport- möjligheterna. Motorvägen, som tar oss till Trelleborg i söder, Danmark i väster och övriga Sverige, ligger i princip utanför husknuten. Det gör att vi kan garantera snabba leveranser på ett kostnadseffektivt sätt samtidigt som vi försöker att minimera vår miljöpåverkan i så stor utsträckning som möjligt.

I april 2019 till sattes även en ny VD Kristoffer Meijer. Kristoffer har 13 års erfarenhet i branschen och har sedan 2006 arbetat med plåtbearbetning. Han har varit verksam på olika ställen i Sverige där han både har hjälpt till att öppna och starta egna avdelningar inom plåtbearbetning samt arbetat i ledande positioner.

Framtidsvisionen för SB Lasertech AB är inte att bli störst, utan fokus ska ligga på att värna om  våra kunder – korta leveranstider med rätt kvalitét. Kristoffer vill öppna upp för samarbete för nya projekt med tekniska lösningar som passar den enskilda kundens behov. Han kommer också att sätta igång ett projekt för ett Lean arbete där grundpelarna kommer att vara 5S och smed.

Hur kan vi hjälpa er?

​​Har ni frågor eller funderingar angående vår verksamhet i Skåne är ni mer än välkomna att kontakta oss.